fbpx
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo
Finder du ikke det du leder efter, så ring

Udskiftning og reparation af dørtelefon

En dørtelefon er et smart redskab, der kan give dig ro i sindet ved at tilbyde ekstra sikkerhed i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Dørtelefoner giver dig mulighed for, at bestemme hvem der får adgang til dit hjem eller kontor.  Dette er “desværre” utrolig væsentligt i en tid, hvor bla. hjemmerøverier og tricktyverier desværre er meget udbredte.

Dørtelefoner er særligt relevante for lejlighedskomplekser og ældre mennesker, hvor man ønsker at have kontrol over hvem der kommer og går. Dog installerer vi flere og flere anlæg hos virksomheder, der gerne vil have en større kontrol over hvem der kommer og går. Det er altså stort set alle der kan have stor glæde af en dørtelefon, og den ekstra sikkerhed den tilbyder.

Ønsker du, at øge din og din boligs sikkerhed med en ny dørtelefon? Eller er din nuværende dørtelefon gået i stykker? Så står JDB El-teknik klar til at tage sig af opgaven.

dørtelefon

Billede af dørtelefon fra vores samarbejdspartner fra Videx.

Vi servicerer, reparerer og installerer både nye og gamle dørtelefoner i hele Københavnsområdet. Undgå en defekt dørtelefon – Få en servicekontrakt på jeres Dørtelefon-anlæg.

Når du vælger os til at reparere eller installere din nye dørtelefon, får du et bredt udvalg af funktioner:

  • Se hvem der ringer på: En moderne dørtelefon med video, der giver dig mulighed for at se, hvem der ringer på. På denne måde lukker du ikke ubudne gæster ind!
  • Fejlfinding: Har du et ældre telefonanlæg, som giver problemer? Vi servicerer, fejlfinder og reparerer gerne dit gamle telefonanlæg og sørger for, at det virker optimalt igen.
  • Rådgivning: Er dit dørtelefonanlæg et ældre et af slagsen, kan det i mange tilfælde bedre betale sig, at udskifte det med et moderne et af slagsen. Dette vil vores elektrikere rådgive dig nærmere om, og sammen finder vi den bedste, og mest sikre løsning til dig og din bygning.
  • Sans for detaljen: Vi har installeret utallige dørtelefoner gennem tiden, og vi konfigurerer dørtelefonsystemet lige efter dine behov. Mange af vores kunder foretrækker eksempelvis, at der oprettes taleforbindelse så snart røret løftes – et ønske vi er er glade for at opfylde.
  • Det er også muligt, at have individuelle lyde og ringetoner, afhængigt af hvilken dør der ringer – denne service er typisk en der appellerer til vores erhvervskunder.

Besøg vores samarbejdspartnere for inspiration.

Er det dyrt at reparere et dørtelfonanlæg?

Du kan se vores timepriser her.

Se hvad kunderne siger på Google

JDB El-teknik har 4,3 ud af 5 stjerner baseret på 6anmeldelser.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi arbejder stadig !

Når vi kommer ud til kunder i den her coronaperiode, tager vi SELVFØLGELIG vores forholdsregler. Vi gør med andre ord vores for, ikke, at sprede smitten.

Vi kan i denne periode tilbyde dig 10% rabat på din faktura, hvis du booker os til arbejde. Dette tilbud gælder indtil den 30/4, og gælder alt det timelønsarbejde vi laver nu, og som bookes til udførelse efter karantæne perioden er overstået.

Hjælp os, og hjælp dig selv, ved at udnytte ovenstående tilbud.

BOOK NU. 

×

Menu

Ring til os