Din El-installation

El-installationer af den højeste kvalitet. 

Din el-installation skal være sikker. Det siger sig selv. Er den ikke det, kan det i værste fald foresage brand og personskade. Derfor er det vigtigt, at få sin installation testet og renoveret af en fagmand.

Vi er medlem af Tekniq, som er elektrikernes branceorganisation. Dette er et kvalitetsstempel og giver desuden dig som forbruger en sikkerhed i form af udvidet forsikring. 

Det ligger os meget på sinde, at fjerne de dårlige installationer der findes et utal af. Derfor går vi til enhver opgave analytisk og med faglig stolthed for øje. 

Book en elektriker nu
El-installationer

Sikre el-installationer giver øget driftsikkerhed. 

En moderne og tidsvarende el-installation, giver dig eller din virksomhed en øget tryghed. Både i relation til sikkerhed, men især ift driftsikkerhed. Er der fare for, at den går i stykker, er der samtidig fare for, at din produktion, eller dit arbejde ikke kan udføres korrekt. Vi tilbyder alt lige fra reparation, til serviceaftaler, og du kan ved at bruge os, altid være sikker på, at vi efterlader et ordentlig stykke arbejde. 

Vi udfører el-installationer i Storkøbenhavn, Østerbro, Nørrebro, indre by, Amager og på store dele af sjælland. Vi går til opgaver med et problemløsningsmindset, og vi kan med garanti også hjælpe dig i din situation. 

Jonni de Bie
Indehaver og installatør

Se priser

Andre siger

Trustpilot & Google

Tak fordi du vælger at bruge os, som din partner ift netværksinstallation. Mange andre har brugt os før, og her kan du læse nogle af de anmeldelser vi har fået på Trustpilot & Google.

Læs flere på Google

Testimonials

Vi takker for de mange gode anbefalinger

Præcis og pålidelig løsning af bestilte opgaver

Troværdig og kompetent leverandør, som løser mange forskellige el- og installationsarbejder til vores fulde tilfredshed.

Henrik / Trustpilot
Læs flere på trustpilot

Læs vores nyhedsblog

Læs mere