fbpx
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo
Finder du ikke det du leder efter, så ring

KNX Inteligente bygnings installationer

Moderne mennesker efterspørger i stigende grad intelligente, elektriske løsninger i deres hjem. Med KNX kan forskellige elektriske systemer arbejde sammen. På den måde kan lysinstallationer, alarmer, varmeanlæg, ventilationer og andre elektriske komponenter fungere sammen, så de tilpasser sig ejerne i hjemmet. Uanset hvilke mærker man har i hjemmet er KNX funktionsdygtigt.

JDB El-Teknik er samarbejdspartner hos KNX Solutions. Vi har flere års erfaring med at installere, programmere og justere KNX-systemet fra vores computere. Således kan vi ændre på funktionerne i de enkelte enheder – alt efter vores kunders ønsker og behov. 

Spar energi med KNX

KNX giver dig som husejer muligheden for diverse smarte funktioner. Ved et enkelt tryk kan man – eksempelvis – slukke for alle standby enheder. Ligeledes kan man nemt og simpelt sætte alle lysinstallationer på dæmpning, så man får den helt rigtige aftenstemning i hele boligen. Disse smarte funktioner er yderst energibesparende, hvorfor KNX Solutions på flere områder er en rationel investering i din bolig.

Hvis du vil vide mere om KNX, er du mere end velkommen til at kontakte JDB El-Teknik.

Besøg vores samarbejdspartner her

 

JDB El-teknik er certificeret KNX-partner

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi arbejder stadig !

Når vi kommer ud til kunder i den her coronaperiode, tager vi SELVFØLGELIG vores forholdsregler. Vi gør med andre ord vores for, ikke, at sprede smitten.

Vi kan i denne periode tilbyde dig 10% rabat på din faktura, hvis du booker os til arbejde. Dette tilbud gælder indtil den 30/4, og gælder alt det timelønsarbejde vi laver nu, og som bookes til udførelse efter karantæne perioden er overstået.

Hjælp os, og hjælp dig selv, ved at udnytte ovenstående tilbud.

BOOK NU. 

×

Menu

Ring til os