En ELbil lader, en en uundværlig ting, hvis du skal have en elbil. Vi ser dem nemlig oftere og oftere. Elbilerne. De svæver rundt i bybilledet og flere og flere synes det er det rigtige køretøj at have. Vi oplever derfor også større og større efterspørgsel på, at installere ladestandere samt opsætte udstyr hjemme hos folk, der gør det nemt og bekvemt at kunne lade sin elbil op, så alle brugere af bilen kan finde ud af det.

Vi kan hjælpe dig med at få opsat det udstyr der skal til. Det behøves faktisk ikke at være særligt komplekst. Men, en elbil rummer på en meget stor kraft, og den skal håndteres rigtigt. Derfor er det ikke bare en forlængerledning og en stikkontakt der skal til. Det er det rigtige dimensionerede udstyr, som ikke overopheder, og skaber uhensigtsmæssige farer for dig eller din familie.

Lad os tage en snak om dine muligheder. Vi VIL gøre det så sikkert som muligt for dig, og kan sikkert finde den rette pris til dig også også. Udfyld formularen til højre, og indsæt evt. billeder af hvor du gerne vil have din lader placeret.

elbil lader