53 58 28 01
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo
Som kunde hos JDB El-Teknik får du godt håndværk til den rigtige pris.

Netværksinstallation Fiber og traditionel Kat5e og Kat6A

Få udført din Netværksinstallation professionelt

Hos JDB El-teknik kan du få leveret og monteret en skræddersyet netværksinstallation både på din arbejdsplads og i dit private hjem, og vi tilbyder også at certificere dit netværk.

Netværksinstallationer i høj kvalitet

Det er vigtigt at få udført sin netværksinstallation professionelt og ordentligt, og derfor er vi de rette til opgaven. Hos JDB El-teknik har vi en stor viden og erfaring med netværksinstallationer, og vi kan hurtigt hjælpe dig til en god forbindelse. Hos os får du en stor tryghed ved, at vi kun benytter os af de mest anerkendte produkter på markedet hvilket betyder at vi altid levere den højeste kvalitet. Vi giver os god tid til den enkelte af vores kunder, og vi rådgiver og vejleder dig til de helt rigtige løsninger. Hos JDB El-teknik får du derfor en høj kvalitet og en driftssikkerhed, så du kan være tryg ved at få lavet din netværksinstallation af os. Vi arbejder effektivt og grundigt, og vi har den rette ekspertise til at varetage opgaven.

 Netværksintallation

Driftssikkerhed på din arbejdsplads

Hvis du har brug for en netværksinstallation på din arbejdsplads, ved vi, hvor vigtigt netværket er for jeres arbejde. Det har ofte af stor betydning, at netværkshastigheden er høj, så I kan være effektive i jeres arbejde. Meget kommunikation på en arbejdsplads vil være afhængig af et solidt netværk, og vi sætter derfor en ære i at give jer en hurtig og effektiv service, så I kan komme videre med jeres arbejde. Vi sikrer jer en driftssikkerhed og en montering og service af høj kvalitet.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden om vores services, hvis du gerne vil have lavet en netværksinstallation. Vi lytter til dine ønsker og behov til din netværksforbindelse, så du kan finde det helt rigtige.

 

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

×

Menu

Ring til os