53 58 28 01
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo
Mere end 10 års erfaring

Om os

Elektrikervirksomhed med respekt for faget og sans for kvalitet.

Det er JDB El-Tekniks vision at skabe en arbejdsplads hvor den enkelte medarbejder opnår en arbejdsglæde, som beriger deres liv og skaber positiv forandring.

Vi tror på, at denne berigelse vil have en afsmittende effekt på vores kunder og den samlede oplevelse af os som virksomhed.

Det er vores vision at drive en virksomhed og tilbyde en service som er baseret på tillid, ærlighed og frem for alt faglig stolthed.

Det er vores vision, at kunder hos JDB El-Teknik trygt kan overlade ansvaret i vores hænder til, at varetage deres interesser på bedst mulig vis.

 

JDB EL-TEKNIK udfører alle former for EL-service og elektrikerarbejde.

Ingen opgave er for stor eller lille.

Virksomheden rådgiver endvidere inden for området. JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.

JDB El-Teknik – en serviceorienteret el-virksomhed

Som kunde hos JDB El-Teknik for du godt håndværk til den rigtige pris.

Med mere end 15 års erfaring mødes du med kvalificerede løsninger til dine behov.

Overholder altid tid, pris og kvalitet

Hos JDB El-Teknik sætter vi en ære i altid at leve op til indgåede aftaler. Med os som leverandør er du derfor altid sikret optimale løsninger i rette kvalitet og til rigtig pris.

Certificerede KvalitetsLedelsesSystem

Vores KvalitetsLedelsesSystem er certificeret af Cerfidan. Dette betyder, at du kan være helt sikker på, at det arbejde vi udfører for dig er i orden, af høj kvalitet – og frem for alt sikkert!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan et moderne dørtelefonsystem tilbyde, som et gammelt ikke kan?

  • Udover det faktum at et nyt dørtelefonsystem er mere driftsikkert end et gammelt, har du med en moderne dørtelefon også mulighed for, at se hvem der ringer på. Mange nye dørtelefoner har nemlig kamera, så du er sikker på, at det er den rigtige du lukker ind i dit hjem eller på dit kontor.
  • Nye dørtelefonsystemer giver dig også mulighed for mere end blot at åbne døren. Dørtelefonen kan også programmeres til eksempelvis at tænde lyset i gangen når din besøgende kommer ind. I langt de fleste tilfælde kan det altså bedst betale sig, at installere et nyt dørtelefonanlæg, så du kan få glæde af alle de nye features som et sådant system tilbyder.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

×

Menu

Ring til os