Elektrikervirksomhed med respekt for faget og sans for kvalitet.

Det er JDB El-Tekniks vision at skabe en arbejdsplads hvor den enkelte medarbejder opnår en arbejdsglæde, som beriger deres liv og skaber positiv forandring.

Vi tror på, at denne berigelse vil have en afsmittende effekt på vores kunder og den samlede oplevelse af os som virksomhed.

Det er vores vision at drive en virksomhed og tilbyde en service som er baseret på tillid, ærlighed og frem for alt faglig stolthed.

Det er vores vision, at kunder hos JDB El-Teknik trygt kan overlade ansvaret i vores hænder til, at varetage deres interesser på bedst mulig vis.

Certificeret KvalitetsLedelsesSystem

Vores KvalitetsLedelsesSystem er certificeret af Cerfidan. Dette betyder, at du kan være helt sikker på, at det arbejde vi udfører for dig er i orden, af høj kvalitet – og frem for alt sikkert!

JDB EL-TEKNIK udfører alle former for EL-service og elektrikerarbejde.

Ingen opgave er for stor eller lille. Virksomheden rådgiver endvidere inden for området.

JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, i Rødovre og i København.

JDB El-Teknik – en serviceorienteret el-virksomhed

Som kunde hos JDB El-Teknik for du godt håndværk til den rigtige pris.

Med mere end 15 års erfaring mødes du med kvalificerede løsninger til dine behov.

Overholder altid tid, pris og kvalitet

Hos JDB El-Teknik sætter vi en ære i altid at leve op til indgåede aftaler. Med os som leverandør er du derfor altid sikret optimale løsninger i rette kvalitet og til rigtig pris.