Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo

RADON problemer kan “også” løses med ventilation

Det anslås at der i Danmark er ca. 350.000 boliger der indeholder for meget Radon. Det siger sundhedsstyrelsen, som har indsamlet rigtigt meget data på det her område. Kræftens bekæmpelse siger det samme, og fastslår også, at påvirkning af radon kan give forskellige kræftformer.

Heldigvis er det “relativt” nemt at forebygge forekomsten af radon i sit hjem. En af de ting man kan gøre er, at lufte ordentligt ud. Desværre er det svært at sige hvor meget man skal lufte ud, og hvornår. Vi har dog en løsning der gør det utroligt nemt at forebygge mod radonforekomster i dit hjem. 

Radon er en gasart man ikke kan se eller lugte. Den forekommer i større eller mindre grad forskellige steder i landet, men er altså også afhængig af hvor god man er til at lufte ud i sit hjem.

Husker du eksempelvis at lufte ud hver dag? Og hvor længe gør du det i givet fald?

For nogle kan det være en hjælp at tingene foregår mere eller mindre automatisk. Derfor er der flere og flere der får installeret deciderede ventilationsanlæg i deres huse. Mindre kan dog måske gøre det.

Vi har haft flere kunder som blot vil have en simpel løsning til deres kælder. Her har vi installeret en ventilator i deres ydermur, som har udskiftet op til 50 kubikmeter luft i timen. Det smarte ved den ventilator vi har brugt er dog, at den genanvender varmen fra den luft den skifter ud. Hvilket betyder at den genanvender op til 88% af den varme den ellers ville smide ud til gråspurvene.

Så udover at den er effektiv ift luftudskiftning og dermed også forebygger radonforekomster, så er den med til at holde på varmen i hjemmen.

Man kan selv vælge hvornår den skal køre, og med en relativt simpel styring kan man time den sådan, at den eksempelvis kører når man er på arbejde. Vi kan endda levere en fjernbetjening med også så du ikk engang behøver at rejse dig for at tænde den hvis du vil køre med den på forskellige tidspunkter.

Ventilator med genvinding.

Det er en rigtigt god ide at lufte ud i sit hjem, uanset om man bor i hus eller i lejlighed. Men det er også en god ide at holde på varmen, og det kan den her ventilator afgjort hjælpe med.

Vi vil gerne gøre vores til, at de danske hjem bliver sundere. Og vi vil gerne besøge dig også og komme med et tilbud på, at lave den her simple opsætning af en ventilator. Det eneste der kræves er, at du tagere kontakt her: KONTAKT 

Hvis du vil vide lidt om hvad vi koster, så kan du se vores priser her: PRISER

Inde på sundhedsstyrelsens hjemmeside kan du læse meget mere om radon og de skadelige effekter det kan have. Det samme kan du på Kræftens bekæmpelses hjemmeside.

 

 

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

×

Menu

Ring til os