Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo

Renovering af køkken – det her skal du være opmærksom på ift EL.

At få et nyt køkken er en skøn ting. Det er noget mange giver sig i kast med selv, og har derfor også en meget større nydelse i at bruge det. Vi laver rigtigt mange installationer i køkkener og det er altid forskellige opgaver vi kommer ud til. Vi oplever desværre også, at folk “glemmer” el-delen af køkkenrenovationen, og bare køber en masse køkkenelementer og begynder at male og sætte op så snart de kan. Efterfølgende tager de så fat i en elektriker og det kan være problemetatisk. 

Når man begynder på sit køkkenprojekt er der stort set altid en nedrivningsfase. Du har sikkert nogle gamle skabe, gamle bordplader og selvsagt også nogle gamle kontakter siddende rundt omkring i dit køkken. Nogle vælger at genbruge dem, men i mange tilfælde kan det bedst betale sig at fjerne dem og starte forfra.

Det vi typisk gør når vi laver køkkener er, at vi ser på en plantegning sammen med kunden. Her får vi en indsigt i, hvorhenne de forskellige hårde hvidevarer skal stå og hvor der skal være stikkontakter over borde, til opvasker, emhætte osv. De ting er sindsygt vigtige for os at vide. For har vi ikke den indsigt, eller kommer vi først ind i projektet når hele køkkenet er sat op, er vi på bagkant ift at skjule kabler, lave et pænt finish, osv.

Vi vil rigtigt gerne ind i projektet fra starten. På den måde kan vi rådgive planlægge og eksekvere i rette tempo og på rette tid.

Når du sætter nyt køkken op, skabes der en masse mulige føringsveje til vores kabler, så vi kan skjule dem. For lad os bare være ærlige; Kabler ikke pæne. Vi er verdensmestre i at finde føringsveje, så de ikke kan ses. Men mange af dem kan vi kun komme til, når køkkenet er i en bestemt del af sin opsætning. Det er derfor vigtigt med en god kommunikation mellem dig som kunde, og os som elektriker.

Et køkken plejer at kunne laves på ca. 2-3 dage af os. En dag hvor vi demonterer gamle installationer og gør klar til at du kan mure, male, sætte køkken op, og en dag hvor vi monterer og sætter strøm på, så der kan monteres hårde hvidevarer.

Husk på, at du højst sandsynligt skal have nye installationer til både opvasker, emhætte, induktion og meget mere. Så der er derfor mange ting at tænke over når der skal laves køkken, som vi, som fagmænd kan hjælpe dig med.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

×

Menu

Ring til os