fbpx
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo
Mere end 10 års erfaring

Serviceaftaler

Flere og flere virksomheder benytter sig af vores serviceaftale-ordning. Vi har udviklet et koncept der tilgodeser virksomheder og boligforeninger, så nedbrud eller andre fejl hurtigt kan standses og udbedres. Dette sikrer ikke kun vores kunder en god og hurtig udrykning hvis uheldet er ude, men sparer også kunderne for en masse tid og penge der ikke kan faktureres, da en del af vores service omhandler forebyggende arbejde.

Hvis en maskine går i stå i en produktion, kan det have store konsekvenser for produktiviteten og indtjeningen i en virksomhed. Det hjælper vi med at forebygge som en del af vores serviceaftale. Noget af det første vi gør når der indgås en aftale, er netop at tage et kig på HELE jeres installation og danne os et overblik over hvor, der evt. skal arbejdes med forebyggende adfærd.

Vi udarbejder en rapport til jer på årlig basis, som giver jer et indgående billede i hvor der bør sættes ind, og hvor det måske ikke kan vente. Med andre ord bliver jeres installation efterset, ligesom når du kører en bil på værksted, og får at vide, at den nok burde få skiftet bremser snarest.

Når vi laver serviceaftaler i en boligforening, er konceptet meget lig ovenstående. Vi gennemgår hele installationen og finder de udsatte elementer der kunne kræve en kærlig hånd, udfærdiger en rapport og lader ellers jer tage de store beslutninger.

For os handler det om at give viden videre, og sikre at I er bevidste omkring de nye EL-regler der er trådt i kraft her i 2019. Vi vil gerne give jer muligheden for at få en dyb indsigt i jeres installation, og også få det til en favorabel pris.

Seriveaftalerne varierer i pris afhængig af størrelse og kompleksitet af installationen. Fælles for dem alle er, at de er udviklet for at skabe bedst mulige forhold for dig som kunde. Hurtig udrykning, billigere priser, og indsigt i jeres installation.

Vi tester og rapporterer de fejl og mangler vi finder, og skifter ikke noget, før der er indgået en konkret aftale omkring tingene. VI bruger bla. testudstyr fra ELMA instruments til vores rapportering, og måler altså ikke kun på kabler, men også på enkelte tekniske komponenter i installationen.

Tag kontakt til os nu for at høre mere.

Kunderne siger

 • Meget anbefalelsesværdigt firma!

  JDB el-teknik har installeret nye dørtelefonanlæg i vores andelsforening.
  Hele vejen igennem var der rigtig god, præcis og hurtig kommunikation. Alle aftaler blev overholdt og Jonni og co. er virkelig venlige. Resultatet er perfekt og de var endda færdige før tid!
  Jeg vil til hver en tid anbefale JDB El-teknik.

  5/5 Stjerner fra Sofie Dalsgaard

  Se flere anmeldelser på trustpilot.dk

 • Meget veludført arbejde. Det er spot on

  alt blev udført som aftalt og og endda støvsuget efter opgaven

  5/5 Stjerner fra Niels

  Se flere anmeldelser på trustpilot.dk

 • Høj kvalitet

  Fantastisk service. Pålidelig elektriker leverer præcise løsninger.

  5/5 Stjerner fra Henrik

  Se flere anmeldelser på trustpilot.dk

 • Præcis og pålidelig løsning af bestilte opgaver

  Troværdig og kompetent leverandør, som løser mange forskellige el- og installationsarbejder til vores fulde tilfredshed.

  5/5 Stjerner fra Henrik AKB

  Se flere anmeldelser på trustpilot.dk

 • Super service

  Vi skulle have lavet nogle småting og fik besøg af en meget hjælpsom elektriker
  Kan klart anbefales

  5/5 Stjerner fra Erik Efland

  Se flere anmeldelser på trustpilot.dk

 • Fremragende arbejde!

  JDB elteknik har lavet nyt el i hele vores hus, over en periode på ca 4 måneder. Alt er udført efter aftale; vi har fået utrolig god service, forståelse for forsinkelser fra vores side, og et godt stykke arbejde! Vi har haft god kommunikation undervejs og er altid blevet informeret om tidsplanen. Vi vil til enhver tid anbefale JDB elteknik til andre!

  5/5 Stjerner fra Kristine Bech Aaberg

  Se flere anmeldelser på trustpilot.dk

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer
Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Vi arbejder stadig !

Når vi kommer ud til kunder i den her coronaperiode, tager vi SELVFØLGELIG vores forholdsregler. Vi gør med andre ord vores for, ikke, at sprede smitten.

Vi kan i denne periode tilbyde dig 10% rabat på din faktura, hvis du booker os til arbejde. Dette tilbud gælder indtil den 30/4, og gælder alt det timelønsarbejde vi laver nu, og som bookes til udførelse efter karantæne perioden er overstået.

Hjælp os, og hjælp dig selv, ved at udnytte ovenstående tilbud.

BOOK NU. 

×

Menu

Ring til os