Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo

Styring af varmen kan give dig store besparelser..

En af de helt store syndere i energi og økonomiregnskabet, både hos private og i de danske virksomheder, er varmespild. Mange glemmer at lukke for radiatorerne når de lufter ud, eller har gulvarmen kørende selvom alle vinduer står åben. Det er decideret spild af energi, og det koster mange penge over tid. Med intelligente løsninger kan man dog hjælpe sig selv, og miljøet, ved at styre varmen på de rette tidspunkter.

Varmepumper

Varmepumper, smarte termostater, og intelligente huse er noget du helt sikkert vil komme til at høre mere om i de kommende år. Konceptet omkring at alt kan styres, reguleres og håndteres fra telefonen er en realitet, og vi kan ikke løbe fra, at teknologien går rigtigt hurtigt på det her område.

Varmepumper er en mulighed for, på en nem og grøn måde, at udnytte allerede skabt energi. Det betyder, at man med en varmepumpe monteret i sit hjem, kan spare penge over tid. Nu er varmepumper så blevet intelligente i en sådan grad, at de kan styres via wifi, blueetooth eller gsm. Så har du en varmepumpe monteret i sommerhuset, så kan du, allerede inden du tager afsted mod sommerhuset, sørge for at din pumpe starter, så du ankommer til et dejligt varmt sommerhus.

Termostater

Smarte termostater i forskellige rum kan hjælpe med at sænke varmen om natten så du får det bedst mulige indeklima når du sover OG samtidig sparer penge på varmen. En time før du står op, kan man så eksempelvis sætte varmen til at starte igen, så dit hjem, eller rum, ikke er iskoldt når du står op. Det er energismart tankegang, og noget man bør tænke over i fremtiden.

 

varmestyring

 

Gulvvarme

Gulvarme er en anden ting der kan styres – og bør styres. Der er mange penge at spare ved at gøre sine installationer intelligente. Hos JDB El-teknik kan vi hjælpe dig hvis du gerne vil optimere på dine installationer. Både hvad angår el, men også hvad angår termostater på dine radiatorer. Vi kan hjælpe med at sætte det hele op, og samtidig også give dig en rådgivning omkring smarte huse, bygninger og installationer i særklasse.

Vi er en del af installatørnetværket, Blueinstall, og her igennem har vi adgang til de bedste materialer, den bedste vejledning og rådigvning og de bedste muligheder for dig.

Skal vi tage en snak?

 

 

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

×

Menu

Ring til os