Beskyttelse mod lynnedslag

Har du brug for effektiv beskyttelse mod overspændinger i dit elektroniske udstyr?

Hos JDB El-teknik har vi god erfaring med installation af transientbeskyttelse, som sikrer dine elektriske apparater mod lynnedslag og andre årsager til overspændinger.

Vi leverer professionelle løsninger indenfor en bred vifte af el-opgaver, og ligeledes er du garanteret den bedste lynbeskyttelse af dine el-installationer, når vi er på opgaven. Virksomheden holder til på Frederiksberg, men vi løser opgaver indenfor transientbeskyttelse for kunder i hele Storkøbenhavn – store som små.

Professionel transient- og lynbeskyttelse

Der er god grund til at beskytte dit elektroniske udstyr mod transienter med en professionel transientbeskyttelse fra JDB El-teknik.

Transienter er kortvarige spændinger, som kan forårsage skader på stærkstrøms- og datakabler – enten i form af omgående ødelæggelse eller periodiske fejl, som kan være svære at lokalisere.

De kan enten opstå i forbindelse med direkte lynnedslag i luftledninger på stærkstrømsnettet eller indirekte lynnedslag i nærheden af en luftledning. Begge kan medføre transienter, som kan forplante sig til dine installationer og i værste tilfælde ødelægge dem.

Se hvad kunderne siger på Google

JDB El-teknik har 4,3 ud af 5 stjerner baseret på 6anmeldelser.

 

Transientbeskyttelse betyder større driftssikkerhed

I dag er en stor del af den daglige kommunikation baseret på digitale medier. Ligeledes er de fleste virksomheder dybt afhængige af et solidt og stabilt netværk, og det er helt afgørende, at netværksinstallationerne altid fungerer optimalt. Derfor er en korrekt og professionel lynbeskyttelse af din virksomheds netværksinstallationer en vigtig del af driftssikkerheden.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til lynbeskyttelse eller andre af vores ydelser, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på transientbeskyttelse.

Vi giver altid et realistisk prisoverslag, inden vi påbegynder en opgave, så du ikke behøver at bekymre dig om uforudsete overraskelser. God kommunikation med kunden og skræddersyede løsninger er altid grundlaget for ethvert samarbejde med os.

Hos JDB El-teknik har vi over 10 års erfaring med el-service, elektrikerarbejde og certificerede sikkerhedsløsninger til ethvert behov. Vi sætter en ære i at leve op til aftaler om tid og pris, og som kunde er du altid sikret de bedste løsninger – hvad end du har behov for rådgivning, el-tjek, lynbeskyttelse eller noget helt fjerde.