Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo

Vi udfører også EL tjek i Roskilde

Hvis du skal købe eller sælge din bolig er det vigtigt, at du sørger for at den er blevet gennemgået af en professionel elektriker.

Vi udfører El tjek i Roskilde og omegn og tilbyder også gerne vores hjælp til dig.

Rigtigt mange oplever desværre ubehagelige overraskelser når de har købt en bolig. Især hvis elektriciteten ikke er blevet gennemgået ordentligt inden underskriften er sat.

Vi har igennem de sidste 10 år lavet El tjek i hele storkøbenhavn, men har nu også mandskab og mulighed for, at gøre det samme i Roskilde.

For nyligt lavede vi et el tjek hos en kunde og kunne konstatere, at der var ulovlige installationer for mange tusinde kroner. Det fik kunden et bevis på, og kunne derved gå til sin forsikring. Vi udfører også almindelige eftersyn for dig, hvis du er nervøs for om din installation virker efter hensigten.

Et el tjek giver dig en sikkerhed og en ro og sikrer, at du har de bedste el-mæssige forudsætninger, for enten at købe eller sælge din bolig.

Vi har dygtige medarbejdere der alle er uddannede elektrikere, som også har gennemgået mange efteruddannelser. Samtidig tilbyder vi yderst fair og reelle priser, som samtidig er gennemsigtige og uden skjulte gebyrer.

Efter et endt el tjek, modtager du en rappport, som du kan bruge til dokumentation ift en evt. ejendomshandel. Denne rapport gennemgår vi gerne med dig, hvis du skulle have spørgsmål. Læs evt. mere om vores el tjek her.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

×

Menu

Ring til os