Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo

Ville du lukke hvem som helst ind? En dørtelefon giver dig sikkerhed og kontrol.

I etageejendomme er dørtelefoner og adgangskontrol nærmest et “must”. Det har man vidst i mange år, og derfor er mange ejendomme også udstyret med et anlæg, eller flere.

Men i takt med at dørtelefoner bliver brugt, og at hoveddøre åbner og lukker mange gange i løbet af en dag, så sker der et naturligt slid på materiellet.

Du har sikkert prøvet, at dine dørtelefon ikke virker, og du derfor er nødt til at traske hele vejen ned og lukke op for de gæster du skulle have på besøg. Det er hverdag for mange, og hvis ikke dørtelefonen virker, er det til stor gene.

De klare fordele ved at have en effektiv og virksom dørtelefon installation er:

Sikkerhed.

Med en dørtelefon er du sikker på, at der som minimum er eet værn, der sikrer dig mod uventede gæster udenfor din hoveddør. Samtidig kan det give dig en tryghed ift, at du ved hvem du lukker ind. En dørtelefon er i ordets bogstaveligste forstand, et redskab til at kommunikere med, med folk på gaden der gerne vil i kontakt med dig. På den måde kan du selv regulere hvem du lukker op for og derved være i større kontrol. For mange mennesker er det at have en dørtelefon med til at give en større livskvalitet, og selvom det måske lyder specielt, så er det rigtigt. Især for ældre borgere.

 

Dørtelefon

Effektivitet.

Det er på alle måder også mere effektivt at kunne åbne for en dør, uden at man skal gå hele vejen ned til gaden for at åbne. Flere af vores ejendomme har ældre beboere på etager højt oppe, og for dem er det et regulært mareridt, når dørtelefonen ikke virker. Derfor er vi meget flexible og servicemindede, når vores faste kunder har brug for assistance. For hjemmehjælpere og familiemedlemmer er det også vigtigt at denne kommunikationslinje er uden fejl.

Vores erfaring er, at rigtigt mange anlæg efterhånden bærer præg af tidens slid. Det er ikke unaturligt. Men med slid og brug, er man nødt til at tage et valg om, at det skal virke. Er et anlæg først begyndt at være slidt, kan det være en rigtigt god ide at få en pris på et nyt. Det er sjældent dyrt, sat op imod den tid der skal bruges på, at fejlfinde og fejludbedre i tide og utide. Mange gange kan man genbruge de eksisterende ledninger, men bare vælge at udskifte telefoner og centralen. Det er nemlig sjældent ledningerne der er problemet, men derimod hardwaren.

 

Dørtelefon

 

 

 

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

×

Menu

Ring til os