Intelligente bygningsinstallationer

Det er i dag mere og mere almindeligt at få lavet intelligente installationer i både det private hjem og i virksomheder. Mange virksomheder vælger at få lavet intelligente bygningsinstallationer, som gør det muligt at styre og kommunikere med bygningens varme, ventilation, køl, belysningsanlæg og sikringsanlæg. Intelligente bygningsinstallationer giver derfor mulighed for i høj grad at skabe store driftsbesparelser og en større komfort for brugerne i bygningen.

Intelligente Bygningsinstallationer er en teknisk installation, der gør det muligt at styre forskellige installationer. Der findes en række løsninger inden for intelligente bygningsinstallationer, der bygger på forskellige ISO standarder.

Løsninger der matcher dit behov

Hos JDB El-teknik kan vi tilbyde mange løsninger med forskellige kommunikationsformer alt efter dine ønsker og behov. Vi tilbyder blandt andet KNX, LonWorks eller Dali og andre anlæg med deres egen kommunikationsform. Når vi udfører intelligente løsninger til private vælger vi primært IHC løsninger.

Når du kommer til os med et ønske om at få lavet en intelligent bygningsinstallation, tilpasser vi altid vores løsninger, så de passer til jeres behov og ønsker. I laver derfor en investering, som passer præcis til jer, og som I får glæde af mange år frem i tiden.

Når du vælger JDB El-teknik til at stå for dine intelligente bygningsinstallationer, er du sikker på at få udført opgaven i høj kvalitet. Vi har en professionel tilgang til vores arbejde med sans for detaljen. Vi har mere end 10 års erfaring inden for elektrikerbranchen, og vi har derfor en stor viden om diverse installationer. Vi tager os altid god tid til den enkelte kunde, og vi vejleder og rådgiver dig til de helt rigtige løsninger. Vi har en stor indsigt i vores kunders ønsker og behov, og vi arbejder hver dag på at indfri dem bedst muligt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden om vores services i forbindelse med intelligente bygningsinstallationer. Du er også velkommen til at kontakte os for et tilbud – vi giver dig altid et prisoverslag, inden vi påbegynder en opgave, så du ved, hvad opgaven kommer til at koste.