53 58 28 01
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo
Finder du ikke det du leder efter, så ring

Elektriker Amager

Elektriker amager | El-service og elektrikerarbejde til tiden 

Hos JDB El-teknik har vi over 10 års erfaring fra elektrikerfaget, og vi kan altid skræddersy en løsning, der passer dig til. Dermed er du altid sikret et resultat, du bliver tilfreds med, når du vælger os til at løse dine el-opgaver – både nu og på lang sigt.

Virksomheden har adresse på Frederiksberg, men vi udfører opgaver for private, firmaer og foreninger i hele København og omegn. Derfor er du også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en erfaren og professionel elektriker på Amager – eller et helt andet sted.

Hos JDB El-teknik har vi stor respekt for vores fag. Alt arbejde vi leverer, bliver udført med sans for detalje og kvalitet.

Om kunden er privat eller erhvervsdrivende gør ingen forskel. Vi lader altid den gode service danne ramme om vores arbejde, og du er til enhver tid garanteret god behandling og forståelse for dine behov, når du benytter os som din foretrukne elektriker på Amager eller et andet sted i København.

Det betyder selvsagt også, at vi overholder indgåede aftaler. Vi leverer til den aftalte tid, og priserne er holdt gennemskuelige, konkurrencedygtige og uden skjulte gebyrer. Og selvfølgelig er kvaliteten i top.

Elektriker på Amager med respekt for miljøet

Hos JDB El-teknik vil vi gerne være med til at værne om miljøet, og grøn energi er en af vores vigtigste mærkesager. Derfor udfører vi gerne forskellige løsninger indenfor energibesparende el-installationer. Vi kommer også gerne med rådgivning om, hvordan du kan skåne miljøet.

Billede af et stykke kabel

Foruden energirådgivning er vi i stand til at levere professionelle løsninger indenfor en bred vifte af øvrige opgaver. Hvis du har brug for en kvalificeret elektriker på Amager med et stort arsenal af kompetencer indenfor el-arbejde, er vi de rette at kontakte.

Små og store opgaver

Hos JDB El-teknik har vi stor respekt for vores fag, og alt arbejde, vi leverer, bliver udført med øje for detalje og præcision.

Disse kvaliteter er netop hvad mange søger, når de leder efter en elektriker til at udføre et stykke arbejde. Derfor tilbyder vi at køre ud til dig, uanset din opgaves omfang. Vi mener nemlig, at alle fortjener en elektriker tæt på, som leverer professionelle løsninger – hver gang!

Vores virksomhed har adresse på Frederiksberg, men vi udfører opgaver for private, firmaer og foreninger i hele København og omegn. Derfor er du også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en erfaren og professionel elektriker på Amager eller et helt andet sted i hovedstadsområdet.

Vi hjælper både private og virksomheder

Har du brug for hjælp til el-service eller elektrikerarbejde tilbyder vi professionelle ydelser til alle typer af kunder. Om du er privatperson eller erhvervsdrivende gør således ingen forskel for dine muligheder for at få udført et stykke arbejde – JDB El-teknik er en elektriker nær Amager, hvor alle kunder er velkomne.

Vi lader altid den gode service danne ramme om vores arbejde. Du er til enhver tid garanteret god behandling og forståelse for dine behov, når du benytter os som din foretrukne elektriker på Amager.

Det betyder selvsagt også, at vi overholder indgåede aftaler. Vi leverer til den aftalte tid, og priserne er holdt gennemskuelige, konkurrencedygtige og uden skjulte gebyrer. Og du kan naturligvis samtidig vide dig sikker på, at kvaliteten er i top.

Se hvad kunderne siger på Google

JDB El-teknik har 4,3 ud af 5 stjerner baseret på 6anmeldelser.

 

Ring og få et tilbud

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil høre mere om vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud på en bestemt opgave. Hos JDK El-teknik er vi altid på forkant med den nyeste teknologi, og du er garanteret en tidssvarende løsning, når du vælger os som din elektriker Amager.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

×

Menu

Ring til os