fbpx
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo
Finder du ikke det du leder efter, så ring

Elektriker Amager

Elektriker amager | El-service og elektrikerarbejde til tiden 

Hos JDB El-teknik har vi over 10 års erfaring fra elektrikerfaget.  Vi kan altid skræddersy en løsning, der passer til dig. Dermed er du altid sikret et resultat, du bliver tilfreds med, når du vælger os til at løse dine el-opgaver. Både nu og på lang sigt.

Virksomheden har adresse på Frederiksberg og har også en afdeling i Rødovre. Vi udfører opgaver for private, firmaer og foreninger i hele København og omegn. Derfor er du også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en erfaren og professionel elektriker på Amager – eller et helt andet sted.

Hos JDB El-teknik har vi stor respekt for vores fag. Alt arbejde vi leverer, bliver udført med sans for detalje og kvalitet. Vi går ikke på kompromis med vores faglige stolthed og du kan være sikker på, at vi går 100% ind i din opgave. Vi vil gøre alt for, at du er tilfreds. 

elektriker amager

Om kunden er privat eller erhvervsdrivende gør ingen forskel. Vi lader altid den gode service danne ramme om vores arbejde, og du er til enhver tid garanteret god behandling og forståelse for dine behov, når du benytter os som din foretrukne elektriker på Amager eller et andet sted i København.

Det betyder selvsagt også, at vi overholder indgåede aftaler. Vi leverer til den aftalte tid, og priserne er holdt gennemskuelige, konkurrencedygtige og uden skjulte gebyrer. Og selvfølgelig er kvaliteten i top.

Elektriker på Amager med respekt for miljøet

Hos JDB El-teknik vil vi gerne være med til at værne om miljøet, og grøn energi er en af vores vigtigste mærkesager. Derfor udfører vi gerne forskellige løsninger indenfor energibesparende el-installationer. Vi kommer også gerne med rådgivning om, hvordan du kan skåne miljøet.

Foruden energirådgivning er vi i stand til at levere professionelle løsninger indenfor en bred vifte af øvrige opgaver. Hvis du har brug for en kvalificeret elektriker på Amager med et stort arsenal af kompetencer indenfor el-arbejde, er vi de rette at kontakte.

Det kunne eksempelvis være Dørtelefoni, netværksinstallationer, eller sågar ladere til El-biler. Vi har kapaciteter ansat, der er specialister. Du kan derfor trygt bruge os. 

Små og store opgaver

Hos JDB El-teknik har vi stor respekt for vores fag. Alt arbejde vi leverer, bliver udført med øje for detalje og præcision.

Vi ønsker at levere til tiden, og har derfor ALTID projektstyring på større opgaver. Det er essentielt, at opgaver bliver koordineret rigtigt, og vi ved, hvor vigtigt det er for en kunde, at mærke der er styr på sagerne. 

Vores tilgang er derfor, at vi altid vil være ærlige, imødekommende, og retfærdige. En aftale er en aftale, og vi skal arbejde for en kunde, som hvis vi selv var kunde et andet sted. 

Disse kvaliteter er netop hvad mange søger, når de leder efter en elektriker til at udføre et stykke arbejde. Derfor tilbyder vi at køre ud til dig, uanset din opgaves omfang. Vi mener nemlig, at alle fortjener en elektriker tæt på, som leverer professionelle løsninger – hver gang!

Vores virksomhed har adresse på Frederiksberg og i Rødovre, men vi udfører opgaver for private, firmaer og foreninger i hele København og omegn. Derfor er du også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en erfaren og professionel elektriker på Amager, eller et helt andet sted i hovedstadsområdet.

Vi hjælper både private og virksomheder

Har du brug for hjælp til el-service eller elektrikerarbejde tilbyder vi professionelle ydelser til alle typer af kunder. Om du er privatperson eller erhvervsdrivende gør således ingen forskel for dine muligheder for at få udført et stykke arbejde – JDB El-teknik er en elektriker nær Amager, hvor alle kunder er velkomne.

Vi lader altid den gode service danne ramme om vores arbejde. Du er til enhver tid garanteret god behandling og forståelse for dine behov, når du benytter os som din foretrukne elektriker på Amager.

Det betyder selvsagt også, at vi overholder indgåede aftaler. Vi leverer til den aftalte tid, og priserne er holdt gennemskuelige, konkurrencedygtige og uden skjulte gebyrer. Og du kan naturligvis samtidig vide dig sikker på, at kvaliteten er i top.

Se hvad kunderne siger på Google

JDB El-teknik har 4,3 ud af 5 stjerner baseret på 6anmeldelser.
 

Ring og få et tilbud

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil høre mere om vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud på en bestemt opgave. Hos JDB El-teknik er vi altid på forkant med den nyeste teknologi, og du er garanteret en tidssvarende løsning, når du vælger os som din elektriker på Amager.

Elektriker amager

Du kan læse mange gode tips og tricks på vores nyhedsblog. Den kan du tilgå ved at trykke på dette link. 

Nyheder omkring EL. 

Vi elsker at dele ud af vores viden, og håber på at du er overbevist om, at vi er det rette valg for dig. 

Få besøg af en elektriker på amager hurtigt.

Alle vores montører er servicemindede og ekstra uddannede i bla. netværk, overvågning, el-tjek og meget mere. Vi har blandt andet mange års erfaring med dørtelefoni, som vi tilbyder mange forskellige løsninger på.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi arbejder stadig !

Når vi kommer ud til kunder i den her coronaperiode, tager vi SELVFØLGELIG vores forholdsregler. Vi gør med andre ord vores for, ikke, at sprede smitten.

Vi kan i denne periode tilbyde dig 10% rabat på din faktura, hvis du booker os til arbejde. Dette tilbud gælder indtil den 30/4, og gælder alt det timelønsarbejde vi laver nu, og som bookes til udførelse efter karantæne perioden er overstået.

Hjælp os, og hjælp dig selv, ved at udnytte ovenstående tilbud.

BOOK NU. 

×

Menu

Ring til os