fbpx
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo
Finder du ikke det du leder efter, så ring

Elektriker Lyngby

Elektriker Lyngby | JDB EL-teknik er din professionelle samarbejdspartner.

Vi udfører alle former for el arbejde i Lyngby og omegn. Vi har en professionel tilgang til vores dagligdag og opgaver, og ingen kunde er for lille eller for stor.

Vi sætter en ære i, at kunne tilbyde alle former for services indenfor el faget. Dørtelefoni og tekniske installationer er vores spidskompetencer. Men selvom din opgave er af større eller mindre karakter, kan vi – og vil vi – stadig hjælpe dig. Læs evt. mere om hvad vi kan her: Kompetencer.

Vi har udført opgaver for store koncerner, og helt små opgaver for private. Vi ser ikke problemer, men udfordringer og trives ved at vi udvikler os i takt med at opgaverne bliver sværere.

Vi uddanner vores medarbejdere løbende og har som ambition at være et skridt foran altid. Vi vil være på forkant med nyeste teknologi og kan derfor tage ekstraordinære løsningsforslag med i betragtning, når vi hjælper dig også.

Vores medarbejdere er nogle af de bedste og er nøje udvalgt. Ikke kun på grund af deres faglighed, men også deres evne til at give god service og at omgås mennesker.

Vores priser og services er mere end fair og du kan læse mere om dem her. Uanset om du vil have lavet en stor entreprise, eller blot har en lille opgave, så har vi muligheden for at tilrette løsningen til dine behov.

Tag kontakt til os med det samme. Vi rykker gerne hurtigt ud og har kort ventetid.

Vi sætter en stor ære i faglig stolthed og overholder vores aftaler. Vi ved hvor vigtigt det er med sikkert el-arbejde, men ved også hvor vigtigt det er med tillid til de håndværkere man bruger.

Det er vores ambition at blive din foretrukne elektriker Lyngby. Hjælp os med det, og kom endelig med ris og ros til vores arbejde. Det har andre gjort, og du kan se nogle af deres anmeldelser her.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Vi tilbyder

Find os

 

DMCA.com Protection Status

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi arbejder stadig !

Når vi kommer ud til kunder i den her coronaperiode, tager vi SELVFØLGELIG vores forholdsregler. Vi gør med andre ord vores for, ikke, at sprede smitten.

Vi kan i denne periode tilbyde dig 10% rabat på din faktura, hvis du booker os til arbejde. Dette tilbud gælder indtil den 30/4, og gælder alt det timelønsarbejde vi laver nu, og som bookes til udførelse efter karantæne perioden er overstået.

Hjælp os, og hjælp dig selv, ved at udnytte ovenstående tilbud.

BOOK NU. 

×

Menu

Ring til os