53 58 28 01
Elektriker Frederiksberg og København logo Elektriker Frederiksberg og København logo

Hvad er intelligent styring?

Kommunikation med varmen, belysningen eller ventilationen i dit hjem. Det lyder næsten som noget fra en fremtidsfilm. Det er dog ikke noget fiktivt ved ovenstående eksempel. Med intelligent styring – også kaldet intelligente bygningsinstallationer – er det nemlig muligt at styre og kommunikere med en lang række af dine elektriske installationer samt køle-, varme- og ventilationsanlæg.

Et utal af muligheder

Med intelligente bygningsinstallationer har du mulighed for at styre næsten alle installationer i din bolig eller på din arbejdsplads. Du kan eksempelvis slukke for alt lyset på én gang, tilpasse belysningen til årstid og tid på døgnet eller sætte lyset til at slukke automatisk, når du forlader et rum. Intelligente bygningsinstallationer gør det eksempelvis også muligt at tilpasse ventilationen på badeværelset automatisk efter luftfugtigheden i rummet.

Mulighederne er næsten utallige. Du vælger selv omfanget af dine intelligente installationer, og hos JDB El-teknik rådgiver vi dig naturligvis, så du får en løsning, der lige præcis passer til dine behov. Vi har mere end 10 års erfaring med elektrikerarbejde, og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at vælge den rette installation.

Nemt, bekvemt og økonomisk

Der følger mange fordele med intelligent styring. Først og fremmest får du større komfort, da du nemt kan tilpasse og programmere lys og varme. Desuden kan du spare mange penge, da en intelligent bygningsinstallation kan være med til at sikre, at du ikke betaler for mere varme og el, end du reelt bruger. Ikke mindst bliver din bolig langt mere attraktiv, hvis du overvejer at sælge en gang i fremtiden.

Hvis du vil høre nærmere om fordelene og mulighederne ved at få installeret intelligente bygningsinstallationer, er du altid velkommen til at kontakte JDB El-teknik. Vi giver os gerne tid til at lytte til dine ønsker, og vi giver dig selvfølgelig et prisoverslag, så du får en fornemmelse for omkostningerne.

Leder du efter noget bestemt?

Profil
JDB EL-TEKNIK ledes af Aut. EL-installatør Jonni Ballan de Bie, som også startede virksomheden. Virksomheden ligger på Frederiksberg, København.
Læs mere
Typiske opgaver
JDB El-teknik leverer professionelle løsninger og er altid på forkant med de nyeste teknologier.
Læs mere
Kontakt
Har De spørgsmål og/eller ønsker et tilbud, er de velkommen til at kontakte virksomheden.
Læs mere

JDB El-Teknik leverer professionel el-service for private, foreninger og erhverv. Heriblandt:

Se flere referencer

Kontakt

JDB El-teknik

H.C. Ørsteds Vej 50C
1879 Frederiksberg C

Gunnekær 6
2610 Rødovre

53 58 28 01
info@jdb-elteknik.dk
CVR: 36955759

Vi tilbyder

Find os

×

Menu

Ring til os