Dørtelefon: Derfor bør du have en ved din bolig

En dørtelefon er oftest noget, man forbinder med lejlighedskomplekser. Men det betyder ikke, det kun er forbeholdt lejligheder. For uanset om du bor i en lejlighed eller en hvilken som helst anden bolig, kan det være med til at give en tryghed. Dette er ofte grunden til, at mange vælger at få installeret en dørtelefon.

Hvornår er det relevant med en dørtelefon?

Særligt i boligkomplekser, større ejendomme eller andelslejligheder og almindelige lejligheder med ældre borgere kan det være meget relevant med en dørtelefon. Men det kan også være relevant ved et almindeligt hus, hvis du tidligere har oplevet noget ubehageligt eller ikke ønsker, at dette skal være en mulighed.

For bor du i et hus i et område, hvor mange færdes både dag, aften og nat, kan du opnå stor glæde med en dørtelefon, da den giver dig en ekstra form for sikkerhed, når du kan se, at nogen gerne vil ind.

Hvilke gode grunde er der til at få en dørtelefon?

Tryghed og sikkerhed er grunden til, at mange vælger at få en dørtelefon. Men det kan også være af praktiske årsager, at de benyttes, hvilket f.eks. gælder ved mange lejlighedskomplekser, hvor det ellers kan være umuligt at komme i kontakt med en beboer i lejligheden, hvis man har et ærinde.

Gode grunde til at få en dørtelefon er:

  • Det kan give dig større tryghed i forhold til indbrud og røveri
  • Det kan få tyve til at vende om igen, da det giver indtryk af, at din bolig eller hus er godt sikret
  • Du undgår at gå ned til døren for at lukke en gæst eller postbuddet ind

Der kan være mange andre grunde end ovenstående til at få en dørtelefon installeret. Hos JDB El-Teknik installerer vi ofte dørtelefoner på steder, hvor man i højere grad ønsker at have et overblik over, hvem der kommer og går i en bygning. Ønsker du derfor også en dørtelefon i forbindelse med dette, er det også noget, vi gerne stiller os til rådighed for.